De bordjes langs de paardenpaden

Staatsbosbeheer gaat starten met het verwijderen van alle bebording van de oude ruiterpaden op de Midden Veluwe op het grondgebied van de gemeente Apeldoorn. Deze worden verwijderd omdat er nu veel onduidelijkheid is over de bebording. Er zijn al nieuwe routemarkeringen geplaatst, herkenbaar aan de vierkante palen met diamantkop. De nummers van de knooppunten kunnen veranderd zijn om te passen in een routesysteem wat uitgerold gaat worden over alle ruiter en menpaden op de hele Veluwe. De nieuwe knooppunten zijn extra gecontroleerd en de markeringen zijn duidelijk en overzichtelijk.

Er worden in de toekomst nog extra knooppunten toegevoegd. Dit zal dan ook snel zichtbaar zijn om de informatie borden en websites als https://www.visitveluwe.nl/routes-op-de-veluwe en https://ruiterenenmennen.nl

Vanaf 6 december wordt begonnen met het verwijderen van alle oude bebording als van de Veluwe trial, het oude knooppunten systeem en de groene schildjes. De oude bebording blijft wel staan op Barnevelds grondgebied en het grensgebied van de gemeente Apeldoorn. Wanneer deze oude bebording vervangen gaat worden en ingepast in het nieuwe routesysteem is nog niet bekend.

Dit bericht is geplaatst in Berichten SBB. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *