Nieuwsflits februari 2023

Digitalisering van het routenetwerk
Het omzetten van alle gegevens en knooppunten van het routenetwerk voor de paardenpaden op de Midden Veluwe loopt wat vertraging op. Inmiddels is het merendeel van alle aanpassingen van nummers en paden opgenomen in de bestaande routeplanner van Routebureau Veluwe:| Paardrijden (routesopdeveluwe.nl). De complete oplevering met alle actuele data en aanpassingen wordt pas medio februari verwacht. Suggesties of aanvullingen voor het routenetwerk kunnen ook verzonden worden naar ons emailadres: info@paardenvriendenveluwe.nl

Save the date
Ook dit voorjaar willen we weer een werkdag organiseren op zaterdagochtend 11 maart 2023. Er zijn paden waar nog verder gesnoeid moet worden aan de overhangende begroeiing of waar de struiken het pad dreigen over te nemen. Ook willen we de paden gaat slepen en nog bladblazen waar nodig is. Graag vragen we alle lezers van deze nieuwsbrief om via het emailadres aan te geven waar er nog extra gesnoeid, gesleept of blad geblazen kan worden. Ook willen we aandacht geven aan doorgangshekken die niet goed sluiten, routenummering die onvoldoende zichtbaar is, opstaphulpen plaatsen waar nodig en de zichtlijnen bij het oversteken van wegen vrijmaken om veilig oversteken te behouden. Geef door op het emailadres info@paardenvriendenveluwe.nl waar er gewerkt kan worden aan verbeteringen. Zo kunnen we gericht met onze vrijwilligers aan de slag op de werkdag.

Bestuur Paardenvrienden Midden Veluwe.

Jaap van den Ende
Mobiel 06 46598320
https://paardenvriendenveluwe.nl

Aanvullingen van Staatsbosbeheer

Campagne blijf op de paden.

We komen helaas nog heel regelmatig ruiters en/of menners tegen buiten de ruiterpaden. Daarom start Staatsbosbeheer deze zomer een campagne m ruiters en menners bewuste te maken van het fantastische netwerk wat we hebben en waarom het belangrijk is om op de ruiter- en menpaden te blijven. Daarom nogmaals de oproep: gebruik alleen de ruiter- en menpaden en laat daarmee zien dat ook jij supporter bent van Stichting Paardenvrienden Veluwe en alle vrijwilligers die zich inzetten voor het netwerk op de Midden-Veluwe.

Dit bericht is geplaatst in Berichten SBB, Nieuwsbrief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *