Nieuwbrief maart 2020

Beste vrijwilligers,

In navolging van de richtlijnen van het RIVM en in overleg met de terreineigenaar Staatsbosbeheer is besloten de werkdag van 4 april op de Midden Veluwe te annuleren.

Met Staatsbosbeheer wordt verder overlegd of het mogelijk is om op een later tijdstip alsnog een werkdag te organiseren of de plaatsingen van de banken en aanbindhekken in kleiner verband uit te voeren. Wellicht wordt het nog mogelijk om op individuele basis voor vrijwilligers onderhoudswerk als bladblazen of slepen van huis uit te doen. Aanmelden hiervoor graag weer via de email en er wordt contact opgenomen voor de mogelijkheden.

De afgelopen tijd zijn er in opdracht van Staatsbosbeheer en de Stichting Paardenvrienden Midden Veluwe door aannemers met groot materieel werkzaamheden aan de paden verricht. De foto’s laten een opgeknapte wegoversteek zien en een pad waarde begroeiing machinaal verwijderd is om weer goed op het pad te kunnen rijden.

machinaal verwijderde begroeiing
opgeknapte oversteek

Uitstel is geen afstel. We hopen toch onze plannen voor de paden, het plaatsen van de banken en aanbindhekken en het gladslepen voor de zomer te kunnen uitvoeren. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen via de email.

Stichting Paardenvrienden Midden Veluwe
Jaap van den Ende

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrief. Bookmark de permalink.