NIEUWSBRIEF JULI 2020

Vlak bij knooppunt 54 is een rustpunt met bank, aanbindhekken en opstaphulp geplaatst. Op initiatief en met sponsoring van het Toeristisch Platform Apeldoorn is dit rustpunt tot stand gekomen. Nog twee van deze rustpunten gaan met deze sponsoring geplaatst worden langs de paardenpaden in het gebied Ugchelen en Hoenderloo.

De vrijwilligers van Stichting Paardenvrienden Midden Veluwe hebben het graaf en bouwwerk gedaan. Dank aan de sponsor TPA, de vrijwilligers voor het bouwen en Staatsbosbeheer voor de aanwijzing van de mooie locatie met uitzicht op de heide bij Hoog Buurloo.

Bij knooppunt 20 is een rustpunt met bank, aanbindhek en opstaphulp geplaatst. Dit rustpunt kon gerealiseerd worden door de sponsoring van Go Barneveld. De vrijwilligers van Stichting Paardenvrienden Midden Veluwe hebben het graaf en bouwwerk gedaan.

Dank aan de sponsor Go Barneveld, de vrijwilligers voor het bouwen, Schriek en Hol voor het uitvlakken en Staatsbosbeheer voor de aanwijzing van de mooie locatie met uitzicht op de heide van Stroe.